Op de ramen wordt de komst van de winkel al aangekondigd
Op de ramen wordt de komst van de winkel al aangekondigd (Foto: Wesley van der Linde)

Belgische winkels weten Breda te vinden: Comme ça opent winkel aan Ginnekenweg

  Economie

BREDA - De Belgische modeketen Comme ça opent binnenkort haar deuren aan de Ginnekenweg. Na dertien winkels te hebben geopend in België, maakt de keten nu de stap over de grens. Dat ze daarbij voor Breda kiezen, vindt retailmakelaar Maurice Vermeulen niet verwonderlijk. "Breda is erg in trek bij Belgische consumenten."


Er wordt al hard gewerkt in het pand aan de Ginnekenweg 31. En dat is ook nodig, want daar moet op 14 september Comme ça haar eerste Nederlandse vestiging openen. Wie regelmatig in België gaat winkelen, zal de keten al vaker voorbij hebben zien komen. Want Comme ça heeft al twaalf vestigingen in België, waaronder in Antwerpen en Knokke, en opent binnenkort ook een dertiende in Nieuwpoort. 

Retailmakelaar Maurice Vermeulen van Business 2 Real Estate BV staat er niet van te kijken dat Comme ça Breda heeft gekozen als vestigingsplaats voor hun eerste Nederlandse winkel. "Breda is erg in trek bij Belgische consumenten", legt hij uit. "En veel mensen uit de regio van Breda komen ook met enige regelmaat in Vlaamse winkelsteden. Comme ça heeft hier dus het voordeel van een stukje naamsbekendheid."

Over Comme ça

Comme ça is een winkel in vrouwenmode en richt zich daarbij op 'de modieuze vrouw'. De winkel brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie uit die varieert van casual tot classy.