Logo bredavandaag.nl

Ammi per direct naar ADO

  NAC

BREDA - NAC heeft Ahmed Ammi overgedaan aan ADO Den Haag. De van oorsprong rechtsback verkast met onmiddellijke ingang naar de club van trainer André Wetzel, zo kwamen de clubs maandagavond overeen.


Zoals bekend deed ADO Den Haag eerder al een bod op Ammi, maar dat was onvoldoende. Maandagavond kwamen de clubs wel tot een akkoord, terwijl Ammi zich kon vinden in een voorstel van ADO. NAC doet geen mededelingen over de hoogte van de transfersom.
Ammi kwam een jaar terug over van VVV Venlo naar NAC. In Venlo had hij nog gespeeld met Earnest Stewart, de huidige technisch directeur van NAC. Ammi speelde ongeveer op de hele rechterflank van NAC. Vorig jaar was de oorspronkelijke rechtsback vooral aanvallende middenvelder, omdat aanvoerder Edwin de Graaf een groot deel van het seizoen geblesseerd was.
Ammi kwam zo in 24 duels voor NAC uit, waarbij zijn optreden als invaller in de uitwedstrijd tegen Ajax in het bijzonder bij blijft: hij scoorde in de Arena een fantastische derde goal.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief