NAC wint met 2-1 van Heracles en nestelt zich in het linkrrijtje. foto Peter Visser
NAC wint met 2-1 van Heracles en nestelt zich in het linkrrijtje. foto Peter Visser

Run op kaarten NAC-Go Ahead Eagles

  NAC

BREDA - De kaartjes voor de wedstrijd NAC-Go Ahead Eagles vliegen als warme broodjes over de toonbank. In totaal zijn er woensdagmiddag nog ruim 800 kaarten beschikbaar voor de wedstrijd die in het teken staat van ‘40 jaar Avondje NAC’.


Lees ook: 'Het mooiste Avondje', de eerste keer.

Het fanatieke gedeelte van het Rat Verlegh Stadion, de B-Side en Vak G, is al uitverkocht. Maar ook de andere vakken raken vol, zo laat NAC weten. Zo zijn er op de Eretribune nog 440 vrije plekken te vinden, op de Hoofdtribune 250 en op Vak I nog zo’n 150.

De enorme belangstelling voor de wedstrijd heeft te maken met het feit dat NAC haar veertigjarig jubileum viert als het gaat om het begrip ‘Avondje NAC’. De verschillende supportersgroepen hebben al plannen voor vrijdag. Zo zullen er spandoeken van de tribune afglijden en worden er ook toiletrollen gebruikt om de sfeer te verhogen.

Daarnaast kunnen de Bredanaars de periodetitel winnen. Hiervoor moet de club winnen of gelijkspelen van de nummer 6 in de Jupiler League. Alle ingrediënten zijn dus in huis voor een prachtige avond.

DIGITALE KRANTEN

De krant
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief