Logo bredavandaag.nl
NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser
NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser

Komende vijf jaar Amstelbier in het Rat Verlegh Stadion

  NAC

BREDA - NAC Breda heeft in Amstel een nieuwe bierpartner gevonden. Beide partijen hebben met ingang van 1 januari 2018 een contract getekend voor de komende vijf jaar.


Gedurende deze periode zal bij alle thuiswedstrijden van NAC door het gehele Rat Verlegh Stadion Amstel bier worden geschonken. De afgelopen seizoenen was Bavaria de bierpartner van NAC.

De club stelt in een bericht op haar website een uitgebreide procedure te hebben gevolgd rond het nieuwe bier. “Wij kennen de emotie van onze supporters rondom het bier dat wij schenken en zijn daarom, ook in overleg met NHG Horeca Groep, erg secuur te werk gegaan in onze zoektocht naar een geschikte partner op dit gebied", stelt Algemeen Directeur Justin Goetzee.

"In een zorgvuldige tenderprocedure hebben uiteindelijk drie partijen hard geknokt om de bierleverancier van NAC te worden. Als je alle kaders uit de tendermatrix bij elkaar optelt, dan is Amstel daarin met een goed voorstel als beste naar voren gekomen. Met name de ervaring, kwaliteit en ambitie van Amstel spreekt ons enorm aan. Wij zijn trots dat een merk als Amstel voor NAC kiest en kijken uit naar een mooie periode van groei.”

NAC en Amstel proosten op de toekomstige samenwerking. Vanaf 1 januari komt er vijf jaar lang Amstel uit de tap in het Rat Verlegh Stadion. foto nac.nl


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief