NAC scoort zes keer en walst over Heracles: 6-1, woensdag 7 februari.
NAC scoort zes keer en walst over Heracles: 6-1, woensdag 7 februari. (Peter Visser)

El Allouchi: 'Niet zomaar een Avondje NAC' (foto's)

  NAC

BREDA - Omdat het zo'n ongelooflijk Avondje NAC was de foto's van de wedstrijd, het feestje en de reacties achteraf. NAC pakte weer eens drie punten, door met 6-1 glansrijk te winnen van Heracles. De overwinning viel precies goed: concurrenten Twente, Roda JC en Sparta verloren. Bij trainer Stijn Vreven en de spelers was de blijdschap groot.


''We voelden van tevoren dat dit niet zomaar een Avondje NAC ging worden", vertelde Mounir El Allouchi na afloop tegenover NAC.nl. "We hadden een duidelijke opdracht: 3 punten. Na de 3-1 voelden we 'dit wordt onze avond'." Ook debutanten Mitchell Te Vrede en Sadiq Umar keken terug op een mooi avondje. "Op dit moment kan ik alleen nog maar genieten", stelde Te Vrede tevreden. "Als spits is het altijd lekker om tijdens je debuut in eigen huis te scoren. Ik denk dat je aan de doelpunten kunt zien dat dit echt een teamprestatie is."

Trainer Stijn Vreven sprak op NAC.nl de verwachting uit dat iedereen die NAC een warm hart toedraagt zeer gelukkig is na deze wedstrijd. "Het verschil met de voorgaande wedstrijden is dat we nu wél beslissend zijn. Ik heb genoten van onze goals en onze invallers. Zondag moeten we opnieuw knallen. Zes uit zes zou geweldig zijn."

Bekijk de foto's van dit Avondje NAC.