Herrieschoppers op de bon

  Nieuws

BREDA - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag drie personen aangehouden tijdens een relatief drukke horecanacht.


Een 23-jarige man uit Middelburg werd even na één uur 's nachts aangehouden omdat hij een plastic beker bier richting de politie gooide. De man is met een bekeuring voor verstoring van de openbare orde in vrijheid gesteld.

Om vijf voor half drie is een 22-jarige man uit America (NL) aangehouden in de Tolbrugstraat. De man liet op de Havermarkt zijn broek zakken en werd gevorderd het centrum te verlaten. Even later zag de politie de man toch weer in de Visserstraat lopen. Bij het zien van de politie ging de man er vandoor. Na een korte achtervolging is hij aangehouden. De man is na verhoor in vrijheid gesteld.

Om kwart over vier is een 22-jarige Bredanaar aangehouden voor verstoring van de openbare orde. De man had in een horecagelegenheid aan de Vismarktstraat meerdere personen geslagen. De gedupeerden wilden echter geen aangifte doen van mishandeling. De man is aangehouden voor verstoring van de openbare orde. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld met een bekeuring.

Er zijn twee personen bekeurd voor wildplassen.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief