Logo bredavandaag.nl

Zomer Boulevard ‘hartstikke okee’

  Nieuws

BREDA – Vier dagen lang stond de Haven in het teken van de Zomer Bouelvard. En dat is goed bevallen, stelt organisator Marcel Grooten. “Het was hartstikke okee.” Naar schatting twaalf- tot vijftienduizend mensen bezochten de muziekoptredens.


>> Foto's Zomer Boulevard

“Wat voor mijzelf het hoogtepunt was”, vraagt Grooten. “Voor mij was dat het optreden van Joris Rasenberg. Hij was voor mij de verrassing. Vooral omdat ik hem zolang niet meer op het podium had gezien en dat hij volle bak uithaalde. Bovendien speelde hij met een erg goede band. Wat mij verraste? Bijvoorbeeld Born to Run van Bruce Springsteen. Daar kan ik zelf van genieten.” Ander hoogtepunt was volgens Grooten Kraak & Smaak op zaterdag. “Daar heb ik veel positieve geluiden over gehoord.”

Grooten was dus tevreden over het bezoekersaantal en de sfeer. “Er is niks naar gebeurd, geen ongeregeldheden. Ik geloof dat er een mevrouw onwel werd door de warmte en ik zag twee jongetjes bij de EHBO nadat ze gestruikeld waren.”

Wat betreft de horeca-ondernemer van DOK’19 komt er volgend jaar een vervolg. “Ik denk dat we het wel op de kaart hebben gezet.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief