Logo bredavandaag.nl

Biljartcentrum Michielsen wil buurthuis Doornbos

  Nieuws

CENTRUM – Jan Michielsen, eigenaar van het gelijknamige pool- en biljartcentrum heeft interesse het buurthuis in Doornbos. Hij wil het pand overnemen van de gemeente om daar zijn activiteiten voort te zetten. “Als het lukt kan tachtig procent van de gebruikers gewoon blijven.”


De gemeente wil in het kader van de bezuinigingen van het gebouw af. Dat betekent ook dat de verenigingen die van de ruimte gebruik maken elders hun heil moeten zoeken. Met het voorstel van Michielsen kan het grootste deel van de organisaties blijven.

“Dat moet de gemeente toch aanspreken. Daarnaast moet het ook mogelijk zijn feesten zoals trouwerijen te organiseren. Ik verwacht in augustus officieel bericht van de gemeente”, aldus Michielsen.

De eigenaar van het biljartcentrum is ook in overleg met vastgoedontwikkelaar Bax die de grond in zijn bezit heeft van de huidige locatie van de poolhal aan de Tramsingel. Michielsen krijgt in verband met mogelijke bouwontwikkelingen aldaar telkens een jaar contract aangeboden.

“Dat wil ik niet meer. Voor twee of drie jaar is eventueel mogelijk. Anders moeten we toch ergens anders heen, zoals in Doornbos”, aldus Michielsen.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief