Automobilist onder invloed van drugs en alcohol (update)

  Politie

BREDA - De persoon die zondagavond met zijn auto over de kop sloeg op de Tilburgseweg, had te veel gedronken. Ook had de 31-jarige man uit Oosterhout die dag drie joints gerookt. Hij kwam er met pijn in zijn rug vanaf.


Een arts heeft in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. Hij was met zijn auto tegen een geleide vluchtheuvel gereden en daarna gelanceerd. De auto sloeg over de kop en kwam circa 40 a 50 meter verder tegen een geparkeerde bestelbus tot stilstand.

De bestuurder, die werd opgevangen door buurtbewoners, klaagde over pijn in de rug. De verpleegkundigen van de ambulancedienst hebben geen risico genomen en het slachtoffer gespalkt, voorzien van een nekkraag en op een plank gelegd. Hij werd naar de eerste hulp van het Amphiaziekenhuis aan de Molengracht gebracht.

Hij verklaarde in het ziekenhuis dat hij na 17.00 uur zeven biertjes had gedronken. Ook had hij gedurende de dag drie joints gerookt. De politie wacht de uitslag van het bloedonderzoek af om eventueel proces-verbaal tegen de Oosterhouter op te maken.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief