Slachtoffer schietpartij Hazeldonk beroofd | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
schietpartij

Slachtoffer schietpartij Hazeldonk beroofd

  Politie

HAZELDONK - Het slachtoffer dat gewond raakte bij het schietincident bij Hazeldonk dinsdagavond, is een 29-jarige man uit Rotterdam. Hij verklaarde te zijn beroofd. De 41-jarige neef van van het slachtoffer, een Bredanaar, werd aangehouden.


De Rotterdammer werd 18.40 uur beschoten op de parkeerplaats bij Hazeldonk West. Hij liep een schotwond op. Hij was aanspreekbaar en werd met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Het slachtoffer verklaarde dat hij beroofd was van zijn telefoon en een geldbedrag.

De schutter zou mogelijk met andere mannen in twee auto's gevlucht zijn. De politie trof ter plaatse wel een 41-jarige Bredanaar, hij is een neef van het slachtoffer. Hij werd aangehouden, zijn eventuele betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht. Hij is in verzekering gesteld.

Na het incident werd ook de Belgische politie geïnformeerd. Bij Meer werd door hen op aanwijzing van de bemanning van de politieheli nog een 36-jarige Roosendaler aangehouden. Bij nader onderzoek zijn er echter geen aanwijzingen dat hij betrokken is bij het schietincident.

De politie heeft gisteravond naar aanleiding van een tip ook nog onderzoek in Ulvenhout verricht. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de achtergronden van het schietincident. Getuigen wordt opgeroepen om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief