Logo bredavandaag.nl
Beeld uit archief.
Beeld uit archief. (Guido van der Kroef)
ongeval

Fietser geschept door automobilist in Breda

  Politie

BREDA - De politie behandelde vrijdagavond 2 november 2012 een verkeersongeval op de Mgr. Leijtenstraat in Breda. Daar was een fietser (29) geschept door een automobilist (53). De fietser ging per ambulance naar het ziekenhuis.


Het ongeluk gebeurde rond 18.15 uur. Op het moment van de aanrijding regende het hard en was het donker. Het wegdek was erg nat en er was sprake van vallend blad op het wegdek. De fietser stak de kruising Mgr. Leijtenstraat / Mgr. De Vetstraat over. Hij verleende daarbij vermoedelijk geen voorrang en werd geschept door een passerende automobilist.

De fietser vloog over de auto en belandde op het wegdek. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Daar kreeg hij hechtingen in zijn linker jukbeen en boven zijn linker oog. Zijn beide ogen waren dik en blauw.

De politie heeft de twee betrokken verhoord. De fietster is een 29-jarige inwoner van Breda. De automobilist komt ook uit Breda en is 53 jaar oud. Aan de hand van de sporen aan de voertuigen en de verklaringen van betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief