Logo bredavandaag.nl
Beeld uit archief.
Beeld uit archief. (Guido van der Kroef)

Gewapende overval op eettentje Ginnekenweg; politie zoekt daders

  Politie

BREDA - Bij een eetgelegenheid aan de Ginnekenweg is in de nacht van woensdag op donderdag een gewapende overval gepleegd. Niemand raakte gewond. De politie zoekt nog naar de daders.


Sluitingstijd
De zaak was al gesloten, maar deur nog niet op slot. Op het moment van de overval bevond zich een medewerker samen met twee vrienden achterin de zaak. Zij zagen twee mannen door de winkel inlopen. De medewerker van de zaak werd hierna meteen geslagen door een van de daders. Het slachtoffer zag hierop de kans om naar buiten te vluchten.

De twee achtergebleven mannen in de zaak werden door een van de overvallers met een vuurwapen bedreigd. Zij moesten waardevolle spullen afgeven. Daarna verlieten de overvallers de zaak.

Profiel
De politie zoekt nu de twee daders. De eerste dader is een lichtgetinte man en is tussen de 1 meter 70 en 1 meter 83 lang. Hij is tussen de 20 en 30 jaar oud en heeft kort haar en een ongeschoren gezicht. Tijdens de overval droeg hij een zwarte jas met capuchon.

De tweede dader is een lichtgetinte man en is tussen de 1 meter 70 en 1 meter 83 lang. Hij is tussen de 20 en 30 jaar oud. Verder zijn er van hem nog geen gegevens bekend.

Tips
Mensen die informatie hebben over de overval of overvallers worden verzocht om te bellen met 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief