Logo bredavandaag.nl
foto Serge Mouthaan
foto Serge Mouthaan
aanhoudingen

Opstootje voor McDonald's leidt tot drie aanhoudingen

  Politie

BREDA - Drie jongens van 18 en 19 zijn in de vroege zondagmorgen aangehouden na een opstootje voor de McDonald's in de Karnemelkstraat. Het gaat om een 19-jarige Bredanaar die werd aangehouden vanwege mishandeling. Twee 18-jarige jongemannen uit Teteringen die het daar kennelijk niet mee eens waren werden opgepakt voor belediging en het verstoren van de openbare orde.


De politie kreeg een melding dat bij een horecazaak op de Karnemelkstraat buiten een groep jongeren stond te wachten die ruzie hadden met twee knapen die nog binnen waren. "Een beveiliger vertelde dat er een opstootje was geweest. Hij had iemand vast die een ander geslagen zou hebben. Deze 19-jarige verdachte werd daarvoor aangehouden. Daarop kwam een groepje jongeren die het daar kennelijk niet mee eens was op de dienders af", aldus de politie zondagmorgen.

De agenten sommeerden om afstand te houden. "Er werd gescholden met termen als kankerwouten en er werd met etenswaren naar de politiemensen gegooid. Het tumult trok ook enkele tientallen omstanders die met mobieltjes filmden." Daarop werden de twee 18-jarige inwoners van Teteringen aangehouden.

De recherche stelt een verder onderzoek in naar de incidenten.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief