Logo bredavandaag.nl
aanhoudingen

Bredanaars opgepakt bij invallen politie in drugsonderzoek

  Politie

BREDA – De politie heeft dinsdagmiddag bij vier panden in Breda en een pand in Heesch invallen gedaan. Deze acties maakten deel uit van een onderzoek naar de handel in verdovende middelen. Drie Bredanaars zijn opgepakt en blijven langer vastzitten.


Bij een pand aan ’t Dorp in Heesch zijn drie verdachten opgepakt. Het gaat om twee 34-jarige mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland en een 70-jarige Bredanaar. In de woning is een hennepdrogerij gevonden. Ook werd er een vuurwapen in beslag genomen.

Arrestatieteam

Het arrestatieteam van de politie hield op het Stationsplein in Breda ook nog twee verdachten in deze zaak aan. Het gaat om een 41-jarige man uit Breda en een 36-jarige man uit Waalwijk. Bij een horecagelegenheid aan de Hoge Steenweg deed de politie eveneens een inval. Er werd niemand aangehouden. Het pand is doorzocht, maar er is niets aangetroffen. Daarnaast deed een arrestatieteam een inval in een woning aan de Elandstraat. Een op dat moment in de woning aanwezige 35-jarige Bredanaar is opgepakt. Bij de doorzoeking is munitie gevonden en kleine hoeveelheid drugs gevonden. Bij twee appartementen aan de Dirk Hartogstraat ten slotte zijn ook invallen gedaan. De woningen zijn onder leiding van de rechter-commissaris doorzocht. In de woningen is niets aangetroffen.

Onderzoek
Alle verdachten zijn ingesloten en gehoord. De 41-jarige, 35-jarige en 70-jarige Bredanaars blijven langer vast zitten. De overige verdachten zijn in vrijheid gesteld. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief