taxi
taxi

Klant wurgt taxichauffeur tijdens het rijden

  Politie

BREDA - Een klant heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 16 een taxichauffeur proberen te wurgen tijdens het rijden. De 26-jarige man uit Breda is aangehouden. 


De taxi bracht de jongeman van Tilburg naar Breda. Bij het opgegeven adres ontstond er een betalingsprobleem. De klant wilde niet betalen. Na contact gehad te hebben met de politie besloot de chauffeur de klant terug te rijden naar Tilburg. Op de Franklin Rooseveltlaan ging het mis. Terwijl de taxi ongeveer 70 km/u reed deed de passagier zijn armen om de chauffeur en kneep zijn keel dicht. 

De taxichauffeur trapte hard op de rem en beet de passagier in zijn hand. Hierdoor kon hij loskomen en uitstappen. Buiten ontstond een worsteling. Gelukkig stopte er iemand die de verdachte rustig kreeg. De politie werd gebeld en kwam ter plaatse.

De 26-jarige Bredanaar wordt niet alleen verdacht van mishandeling, maar ook zou hij een deurhendel van de taxi hebben afgebroken. Op het bureau bleek hij een kleine hoeveelheid harddrugs bij te hebben. FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief