Ginnekenstraat. (archief)
Ginnekenstraat. (archief) (Foto: Wijnand Nijs)

Bredanaar (34) aangehouden voor aanranding in kledingzaak

  Politie

BREDA - Een 34-jarige Bredanaar is woensdag rond 15.50 uur op de Ginnekenstraat aangehouden omdat hij een medewerkster van een winkel onzedelijk betast zou hebben.


Een verkoopster zag dat een man diverse prijskaartjes van zonnebrillen haalde en deze één voor één opzette. Ze besloot de man daarover aan te spreken. "Ze kreeg de indruk dat de luidruchtige man, onder invloed was van alcohol of iets anders omdat hij zich zo vreemd gedroeg", meldt de politie. "Ze zag dat de man  een bankbiljet van tien euro in zijn handen had.  Hierna deed hij dat biljet, nadat een eerste poging mislukte, in het borstzakje van haar polo shirt daarbij tot twee keer toe met zijn handen haar borsten aanrakend."

Een getuige bevestigde dat aan de politie. Agenten troffen de verdachte voor de winkel aan. "Hij stond luid tegen het personeel te schreeuwen en was onder invloed van alcohol. Hij kon zich niet legitimeren. Het slachtoffer verklaarde aangifte te doen. Hierop is de verdachte aangehouden. Hij was tijdens het transport erg recalcitrant."

Aan het bureau ontkende de man dat hij de winkelbediende onzedelijk betast had.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief