Foto: Rijnhout Media

27-jarige Bredanaar aangehouden na dreigen met vuurwapen in Sint Willebrord

  Politie

BREDA - Een 27-jarige man is in de nacht van woensdag op donderdag op de Nieuwe Kadijk door een arrestatieteam aangehouden op verdenking van bedreiging. De man wordt ervan verdachte afgelopen zaterdag in St. Willebrord een 25-jarige man te hebben bedreigd met een vuurwapen. 


Zaterdagmiddag 6 juli ontving de politie een melding dat een 25-jarige man uit St. Willebrord bedreigd was met een vuurwapen. Een bekende had bij hem aangebeld. Hij had vanuit het raam geroepen dat hij niets meer met hem te maken wilde hebben. Hierop had die kennis een vuurwapen op hem gericht en geroepen dat hij hem kapot ging schieten. Hierop is de verdachte in een auto gestapt bij een andere man. De politie heeft uitgekeken naar de verdachte, maar deze niet aangetroffen. De officier van justitie gaf toestemming om de verdachte buiten heterdaad aan te houden.

Woensdagavond kreeg de politie zicht op de verdachte. Er werd een arrestatieteam ingeschakeld, omdat de man mogelijk vuurwapengevaarlijk was. Op de Nieuw Kadijk in Breda werd de man gelokaliseerd als bijrijder in een auto. Hij werd ter plaatse aangehouden. In de auto werd geen vuurwapen aangetroffen.

FOTOSERIES