Meisje (15) overleden na steekincident in woning Bilderdijkstraat | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
De hulpdiensten zijn aanwezig.
De hulpdiensten zijn aanwezig. (Foto: Tom van der Put)

Meisje (15) overleden na steekincident in woning Bilderdijkstraat

  Politie

BREDA - In een woning aan de Bilderdijkstraat in Breda heeft vanmiddag een steekincident plaatsgevonden. In de woning is een zwaargewond meisje aangetroffen. Zij is aan haar verwondingen overleden. Elders in Breda is een minderjarige verdachte aangehouden. 


Er zijn veel hulpdiensten op de been. In de straat stonden rond 15.00 uur minimaal negen politievoertuigen. Een uur later is een groot deel daarvan vertrokken. Ook kwamen er twee ambulances en een traumahelikopter ter plekke. Deze zijn even na drie uur weer vertrokken.

De politie heeft bekend gemaakt dat het 15-jarige meisje, dat zwaargewond aangetroffen werd in de woning, overleden is. Ergens anders in Breda is een minderjarige verdachte aangehouden. Volgens omstanders woonde het meisje daar alleen met haar moeder. 

In eerste instantie werd een groot deel van de omgeving is afgezet met lint. Rond 16.00 uur is dit alleen nog de straat direct voor het huis. Ter plekke vindt er een uitgebreid (sporen)onderzoek plaats om vast te stellen wat er is gebeurd. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief