Fietser tijdens oversteken geschept door auto op Claudius Prinsenlaan | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Een fietser raakte gewond bij het ongeval.
Een fietser raakte gewond bij het ongeval. (Foto: Tom van der Put)

Fietser tijdens oversteken geschept door auto op Claudius Prinsenlaan

  Politie

BREDA - Op de Claudius Prinsenlaan heeft vanochtend een ongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een auto. De fietser is hierbij gewond geraakt. Het politieteam Verkeer heeft onderzoek gedaan op de plaats van het ongeval. 


De fietser stak ten tijden van het ongeval over bij de verkeerslichten ter hoogte van de Claudius Prinsenbrug. Bij het oversteken werd de fietser door een auto geschept. Hij raakte hierbij gewond. Een ambulance en de politie kwamen ter plekke. Het slachtoffer is ter plekke door het ambulancepersoneel behandeld. Vervolgens is de fietser overgebracht naar het ziekenhuis. 

Door de klap is de voorruit van de auto volledig verbrijzeld. Een berger is ter plaatse gekomen om de auto weg te takelen. Het is niet duidelijk of de fietser een rood stoplicht negeerde. Team Verkeer van de politie kwam naar de plaats van het ongeval om onderzoek te doen. Daarbij wordt vooral gekeken naar de verkeerslichten. Door het ongeval lag er bloed op de weg. De gemeente heet dit al weggespoten. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief