Foto ter illustratie
Foto ter illustratie (Foto: HVZeeland)

Drie jongeren (18 en 15) aangehouden voor gestolen scooter

  Politie

BREDA - De politie heeft drie jongeren aangehouden vanwege de diefstal van een scooter. Twee meisjes (18 en 15) reden rond op de gestolen scooter. Ook de 18-jarige jongen die de scooter waarschijnlijk heeft gestolen, kon worden aangehouden.


De politie kreeg de tip gisteren om 16.00 uur op de Hamdijk. Daar vertelden enkele jongeren aan agenten dat er een mogelijk gestolen scooter rondrijdt door de wijk. De scooter had geen kenteken plaats. Twintig minuten later zagen agenten op de Doornboslaan een scooter rijder die voldeed aan de omschrijving. 

Agenten hebben de scooter staande gehouden. Op de scooter reed een meisje van 18, en achterop zat een meisje van 15. Beide kwamen uit Breda. De 18-jarig bestuurster gaf aan dat de scooter inderdaad gestolen was. Beiden zijn aangehouden voor heling. Verder onderzoek leidde naar de 18-jarige jongen die de scooter waarschijnlijk gestolen heeft. Hij is zondagavond rond 23.30 uur in zijn woning aangehouden. Uit onderzoek moet verder blijken wat zijn rol precies is geweest.

FOTOSERIES