Afbeelding
Foto: Politie.nl

Update: opnieuw verdachten aangehouden voor straatroof aan Wilhelminasingel

Door: Bregje Kop Politie

BREDA - De recherche heeft zaterdagavond opnieuw twee mannen aangehouden voor de straatroof die op 6 december plaatsvond. Inmiddels zijn er in de zaak vier aanhoudingen verricht. 

Twee Bredase mannen, van 18 en 23 jaar, zijn zaterdag door de recherche aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de straatroof van 6 december op de Wilhelminasingel. Naast de derde betrokkene heeft de politie nog een verdachte opgepakt. De vier verdachten blijven voorlopig ingesloten.

Straatroof

De politie pakte 6 december drie verdachten van een beroving aan de Wilhelminasingel op. Dit mede dankzij een geslaagde burgernetmelding, waarna meerdere tips binnen kwamen.

De burgernetmelding werd om 19.30 uur verstuurd, nadat op de Wilhelminasingel een beroving plaats had gevonden. De politie zocht met spoed naar tips die konden leiden tot het opsporen van de drie ontkomen verdachten.

Het ging om drie mannen waarvan de politie een duidelijk signalement had. Om 22.20 uur liet de politie weten dat de burgernetmelding kon worden ingetrokken, omdat de verdachten zijn aangetroffen. De politie bedankte in het bericht voor de reacties.