Agent treft cocaïne aan bij Bredanaar (31) tijdens woordenwisseling in Haagse Beemden | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Een ambulance kwam met spoed ter plaatse
Een ambulance kwam met spoed ter plaatse (Foto: Rijnhout Media)

Agent treft cocaïne aan bij Bredanaar (31) tijdens woordenwisseling in Haagse Beemden

  Politie

BREDA - De politie heeft vrijdagmiddag een 31-jarige Bredanaar aangehouden in de Haagse Beemden. Een agent trof in de tas van de verdachte een geldbedrag van 3700 euro, 6 ponypacks met cocaïne en een kleine hoeveelheid hennep aan.


Een geüniformeerde politieman reed vrijdag rond 12.00 uur in een onopvallende auto door de Haagse Beemden. Hij was op zoek naar een minderjarige die een vernieling gepleegd zou hebben. Echter zag hij op de Muizenberglaan een man en een vrouw heftig ruzie maken. Een tweede vrouw probeerde tevergeefs beide partijen te scheiden. De agent zag dat de auto die voor hem reed ook stopte. De bestuurder stapte uit en liep naar het drietal toe. 

Daarop besloot de agent zijn auto ook aan de kant te zetten en polshoogte te nemen. Kennelijk ging de woordenwisseling over een telefoon die de vrouw terug wilde. De man met wie zij ruzie had, schrok van de politieagent. Hij gooide direct een doosje in de auto. De agent veronderstelde dat daar wellicht de telefoon in zat en pakte het daarom weer uit de auto. 

Toen de agent het doosje opende zag hij dat er verdovende middelen in zaten. Het bleek om cocaïne te gaan. In de tas van de man zat ook nog een geldbedrag van 3700 euro, nog zes ponypacks met cocaïne en een kleine hoeveelheid hennep. Daarop werd de 31-jarige Bredanaar aangehouden. Hij is ingesloten. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief