Politie zoekt getuigen na vondst van handgranaat in de Baliëndijk | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: PERRYROOVERSFOTOGRAFIE

Politie zoekt getuigen na vondst van handgranaat in de Baliëndijk

  Politie

BREDA - De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over de handgranaat en patronen die in de nacht van maandag op dinsdag zijn gevonden in de Baliëndijk. Wie mogelijk iets gezien heeft dat verband heeft met de situatie, wordt gevraagd zich te melden.


De politie ontving dinsdag 20 oktober rond 01:15 uur een melding dat er mogelijk een handgranaat en meerdere patronen waren gevonden aan de Baliëndijk in Breda. Agenten troffen inderdaad ter plaatse een granaat en verschillende patronen aan. Hierop werd direct de Explosieven Opruimingsdienst gebeld en de omgeving afgezet. Na onderzoek door zowel de politie als Explosieven Opruimingsdienst is de handgranaat onschadelijk gemaakt. Tijdens dit onderzoek konden buurtbewoners in hun eigen woning blijven.

Het onderzoeksteam bekijkt de komende dagen onder andere camerabeelden en houdt een buurtonderzoek. Tevens spreekt het team graag met mogelijke getuigen die meer informatie hebben. “Heeft u gisterenavond of vannacht een verdachte situatie gezien in de omgeving van de Baliëndijk, dan komt de politie graag met u in contact”, laat de politie weten. “U kunt contact opnemen via 0900 8844 of via het meldformulier. Ook kunt u anoniem melden via 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem).”

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief