Foto: Politie.nl

Jongen (17) steekt partner van moeder in buik na mishandeling

  Politie

BREDA - Bij een ‘heftig conflict’ in de relationele sfeer zijn in een woning in het centrum zondagavond een 56-jarige man en een 17-jarige jongen aangehouden. De 56-jarige verdachte zou zijn vriendin hebben mishandeld. De 17-jarige jongen zou de 56-jarige verdachte met een mes gestoken hebben.


Omstreeks 22.40 uur ontving de politie een melding van een conflict in een woning in het centrum van Breda. Een vrouw zou daar ruzie hebben gekregen partner. De discussie liep uit op een vechtpartij, waarbij de man zijn vrouw bij de keel zou hebben gepakt. Ook werd de vrouw door hun hond in arm en been gebeten. De vrouw is voor behandeling overgebracht naar de huisartsenpost. Zij heeft aangifte gedaan. 

Vervolgens zou de 56-jarige man, door hun 17-jarige zoon met een mes in zijn buik zijn gestoken. De jongen is door de politie aangehouden. De 56-jarige man moest voor behandeling naar het ziekenhuis en werd daarna ook aangehouden. Hij is inmiddels ingesloten in het cellencomplex.

Een hondengeleider van de politie kalmeerde de pitbull terriër. Het beestje is door een bekende van het gezin is meegenomen.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief