foto Erik Eggens
foto Erik Eggens

GroenLinks is parkeerprobleem Mastbos ‘kotsbeu’

  Politiek

BREDA - GroenLinks ergert zich groen en geel aan de parkeerproblematiek rond het Mastbos. Vooral het parkeren bij het kantoor van het Waterschap is de partij een doorn in het oog. ‘Wij, als GroenLinks zijn, op zijn Vlaams gezegd dit probleem ‘kotsbeu’’, stelt Piet Hein Scheltens in schriftelijke vragen aan het college.


De partij haakt aan bij klachten van Vrienden Markdal Buitenplaats Bouvigne, die volgens de politieke partij zegt er ‘schoon genoeg van te hebben’ en stelt dat de oplossing ‘veel te lang duurt’.

GroenLinks wil weten of het college de mening deelt dat deze situatie niet langer gedoogd kan worden en wil weten wat eraan gedaan gaat worden.

De partij stelt bovendien dat het Waterschap niet eerlijk is geweest over de parkeerdruk, en dat er dus eigenlijk helemaal geen nieuw kantoor gebouwd had mogen worden. Scheltens wil weten of en hoe dit kenbaar gemaakt gaat worden aan de dijkgraaf cs.

Ook wil de partij dat het Waterschap aangesproken wordt op wat GroenLinks een verslechtering van de situatie noemt. “Hoe denkt u dit gaat u dit zware verwijt kenbaar maken bij Brabantse Delta?”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief