Logo bredavandaag.nl
gemeenteraadsverkiezingen

Miriam Haagh benoemd tot lijsttrekker PvdA

  Politiek

BREDA - De PvdA in Breda heeft de huidige fractievoorzitter Miriam Haagh benoemd tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. Dat meldt de partij na afloop van een algemene ledenvergadering.


Miriam Haagh is sinds 2006 actief als raadslid in de Bredase politiek en sinds 2008 fractievoorzitter van de sociaaldemocratische partij. Ze zegt veel zin te hebben om als lijsttrekker van de PvdA aan de slag te gaan: "Ik hou van onze stad met haar inwoners en met de energie in de dorpen en wijken."

De komende jaren krijgt de gemeente veel extra taken op het gebied van zorg, werk en inkomen. De PvdA zegt tijdens de verkiezingen dan ook in te zetten op sociale vraagstukken en de economische ontwikkelingen. “Er valt in maart 2014 lokaal echt iets te kiezen en ik zal de komende tijd met veel plezier de plannen van de PvdA in Breda toelichten. Dat doe ik vanuit de passie voor Breda en voor u, de inwoners die samen Breda maken tot een geweldige stad", aldus PvdA-lijsttrekker Miriam Haagh.

De rest van de PvdA-lijst zal in december samengesteld worden, opnieuw tijdens een algemene ledenvergadering.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief