Logo bredavandaag.nl
Mathijs Strijards

Campagnekoorts: Op de koffie bij SP Breda-lijsttrekker Bas Maes

  Politiek

BREDA - Het is campagnetijd en dat ga je merken. Daarom tot aan de verkiezingen: campagnekoorts, met opvallende zaken uit de kokers van de lokale partijen die strijden om de stem van de kiezer. Vandaag: op de koffie bij de lijsttrekker van de SP thuis.


Politiek dichter bij de burgers brengen, moet SP Breda gedacht hebben. Aanstaande vrijdag krijgen inwoners van Breda namelijk de mogelijkheid om bij de SP-lijsttrekker op de koffie te gaan. De partij geeft aan dat iedereen van harte welkom is ‘om mee te praten, vragen te stellen of de discussie aan te gaan’.

Naast lijsttrekker Bas Maes zijn ook wethouder Patrick van Lunteren en Tweede Kamerlid Michiel van Nispen aanwezig. “De verkiezingen gaan natuurlijk over goede zorg, betaalbaar wonen en armoedebestrijding”, zegt Maes. “Deze avond biedt een mooie gelegenheid om eens wat dieper in te gaan op deze, maar ook alle andere onderwerpen die voor mensen van belang zijn. Koffie en fris staan in ieder geval klaar. En neem gerust iemand mee!”

De koffie staat vrijdag klaar van 20.00 uur tot 22.00 uur op Twaalfbunder 9 in Breda. Aanmelden kan door te mailen naar bas@spbreda.nl of een berichtje te sturen via Facebook.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief