Logo bredavandaag.nl
foto Peter Visser
foto Peter Visser

‘Lasnik heeft vandaag gesprek met NAC’

  Sport

STEENAKKER – De Oostenrijkse middenvelder Andreas Lasnik praat donderdag met NAC. Dat meldt Delano Hill de zaakwaarnemer van de voormalig voetballer van Willem II in het AD.


Volgens het artikel gaat het alleen nog om de duur van het contract, waarover beide partijen het nog eens moeten worden. Mocht Lasnik voor vrijdag 12.00 uur een verbintenis hebben met NAC dan mag de speler tegen Feyenoord al meespelen.

Jeffrey van As, de technisch directeur van NAC ontkent dat er donderdag overleg is tussen de Bredase club en de transfervrije speler uit Oostenrijk.

“Willen we een nieuwe speler opstellen tegen Feyenoord dan moet alles voor vrijdag 12.00 uur zijn afgerond. Maar we hebben vandaag geen gesprek met hem.”, aldus Van As die zegt dat er verder niets staat gepland.

NAC is op zoek naar twee nieuwe spelers. Het liefst wil de club zo snel mogelijk een aanwinst aan de selectie toevoegen. Of dat komend weekend al het geval is of bij de volgende wedstrijd lijkt Van As om het even.

De technisch directeur zegt ook nog geen nieuwe spits te hebben gevonden als vervanger van de deze week vertrokken Matthew Amoah.

NAC kijkt voorlopig rustig verder. Toch kan het zomaar zijn dat Lasnik zondag al tegen Feyenoord bij de selectie zit.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief