Foto: Wijnand Nijs

Brood ook komende twee seizoenen trainer NAC

  Sport

BREDA - Ruud Brood blijft hoofdtrainer van NAC Breda. Dat maakte hij woensdag bekend. De 56-jarige oefenmeester en de Parel van het Zuiden hebben een akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis van twee jaar. 

Brood stapte eind maart aan boord bij NAC na het vertrek van hoofdtrainer Mitchell van der Gaag. Hij tekende toen een contract tot het einde van het seizoen. Hij stond voor een grote uitdaging om acht punten achterstand goed te maken en daarmee NAC in de Eredivisie te houden.


"Bij mijn aantreden in maart heb ik direct uitgesproken dat ik bij een eventuele degradatie niet weg zou lopen voor de uitdaging om met NAC de Keuken Kampioen Divisie in te gaan", laat Brood weten. "De degradatie is helaas een feit geworden en de opgave om terug te keren op het hoogste is niet eenvoudig, maar mijn geloof in deze club is dermate groot dat ik vol overtuiging aan de slag ga. Het is nu zaak dat we als selectie, staf, organisatie, supporters en sponsoren het afgelopen seizoen gauw vergeten en de spirit terugkrijgen om te bouwen aan iets nieuws. NAC moet haar smoel terugkrijgen, laten we daar ons best voor gaan doen."

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief