Logo bredavandaag.nl

Zonnig en vrij koud

  Weer

Weersverwachting voor dinsdag 6 december 2016

Algemene luchtdrukverdeling
Het hogedrukgebied boven het Europese continent handhaaft zich en krijgt pas vanaf donderdagmiddag te maken met schampende zwakke regenfronten.


Verwachting voor dinsdag
Na opnieuw een nacht met matige vorst volgt een vorstige ochtend. De zon schijnt door dunne hoge wolkensluiers heen. Dit blijft ze de hele dag doen. Het kwik stijgt in de loop van de middag naar plus5 graden. De zuidoostenwind is zwak, 2 Beaufort, tot soms matig 3 Beaufort.

Het weer voor de volgende dagen
In de nacht naar woensdag schommelen de minima rond het vriespunt. Van plus1 in het westen van de regio tot min1 in het oosten van West-Brabant. Overdag dan zon afgewisseld door wolken. De zuiden- tot zuidwestenwind is dan matig, gemiddeld 3 Beaufort. Maxima tot 7 graden. Vanaf donderdag is het nog wat zachter. Regenfronten boven de Britse eilanden hebben moeite om het Europese vasteland op te komen. Aanvankelijk dus opnieuw afwisselend zon en wolken. Later op donderdag overwegend bewolkt. In de avond kans op wat lichte regen. De zuidwestenwind is voluit matig en het wordt ca 9 graden. Op vrijdag hangt er veel bewolking van een zwabberend front. Het is veelal droog, een lokaal spatje regen niet uitgesloten. Er staat een matige zuiden- tot zuidwestenwind. Ook dan is het met 9 tot 10 graden zacht weer.

Zo was het weer maandag 5 december 2016
Maximumtemperatuur 5,6 graden
Minimumtemperatuur min3,7 graden
Neerslag: droog
(Waarden gemeten op weerstation Haagse Beemden)

Weersverwachting opgesteld dinsdag december 2016 om 10.00 uur

 



FOTOSERIES







NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief