Logo bredavandaag.nl

Het is frisjes buiten het Glazen Huis

  Weer

Weersverwachting voor dinsdag 20 december 2016

Algemene luchtdrukverdeling
Het stationaire hogedrukgebied boven het vasteland van Europa is nog steeds niet vertrokken en zorgt ook de komende dagen nog voor rustig weer.


Verwachting voor dinsdag
De nacht van maandag op dinsdag is fris met minimumtemperaturen rond het vriespunt. In de vroege ochtend grote kans op autoruiten krabben. Lokaal start de dag grijs met laaghangende wolken of mistbanken. Overdag dan vervolgens droog weer met wolkenvelden die afgewisseld worden door de  zon. De wind waait zwak uit het oosten met gemiddeld 1 of 2 Beaufort. Maximumtemperaturen in de middag rond de 5 graden.

Het weer voor de volgende dagen
Woensdag brengt eerst opklaringen met zon, gaandeweg de dag meer wolken. In de avond gevolgd door wat regen. De wind waait matig uit zuid of zuidwest, gemiddeld met 3 of 4 Beaufort. Het wordt dan een graad of 7. Op donderdag blijft een afzwakkend regenfront boven de regio zwabberen. Het is dan veelal bewolkt met lokaal wat motregen c.q. lichte regen. De zuidwestenwind is nog steeds matig bij ca 7 graden. Vrijdag is de wind zwak en gedraaid naar het zuiden. Het is droog. Wolkenvelden en zon wisselen elkaar af. Het is overdag zacht bij ongeveer 8 graden.

Zo was het weer maandag 18 december 2016
Maximumtemperatuur 7,7 graden
Minimumtemperatuur 3,7 graden
Neerslag: droog
(Waarden gemeten op weerstation Haagse Beemden)

Weersverwachting opgesteld maandag 18 december 2016 om 23.00 uur

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief