Logo bredavandaag.nl

Nieuwe snoepwinkel met lolly’s van vier kilo

  Zakelijk

CENTRUM – Het wordt een ’luxe’ snoepwinkel met lolly’s van vier kilo, een snoeppop aangekleed met allerhande lekkernijen en een lijn met bio- en ecologisch snoepgoed. Medio februari opent in de Halstraat in Breda Queen of Sweets.


“Het wordt iets heel anders dan wat mensen gewend zijn bij de Jamin”, beweert een van de twee eigenaressen Dymph Roelofs. “Het worden andere dingen, luxe producten. Ook iets meer in de trant van cadeaus.”

Queen of Sweets werkte eerst alleen als groothandel. Nu gaan Roelofs en haar zakenpartner dus zelf in de winkel staan. “Dat vinden we allebei gewoon leuker. We richten ons dan op de consumenten in plaats van de handelaren.”

In het assortiment komen zowel biologische als ecologische producten. “Er zijn heel weinig merken die daar iets mee doen. Het duurt heel lang voordat de fabrikanten hierop overstappen. We zijn ook in onderhandeling met een bekend Belgisch bonbon merk”, zegt Roelofs.

Queen of Sweets komt in het pand van de voormalig lingerie en ondergoedzaak Irmgard. “Voordat de winkel opengaat moet er nog veel gebeuren. Het pand heeft ander halfjaar leeg gestaan. We hebben lang gezocht naar een geschikte ruimte. Dit is perfect, want boven kunnen we ons kantoor voeren voor onze groothandel. Dat gaat natuurlijk gewoon door.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief