Dutch Institute for Advanced Logistics officieel geopend door Minister Maria van Der Hoeven foto Perry Roovers
Dutch Institute for Advanced Logistics officieel geopend door Minister Maria van Der Hoeven foto Perry Roovers

Dinalog haalt transportbedrijf Jan de Rijk binnen

  Zakelijk

PRINCENHAGE – Het Dutch Institute for Advanced Logistics (Dinalog), behorend tot het toekomstige Nederlands Topinstituut voor Logistiek, heette begin deze maand het transportbedrijf Jan de Rijk Logistics welkom. De ‘innovatie’ afdeling van het bedrijf vertrekt vanuit Roosendaal naar Breda.


De ‘engineers’ van Jan de Rijk gaan kennis delen met andere logistieke dienstverleners, bedrijven en onderzoekers betrokken bij Dinalog-projecten. Inmiddels zitten zeven andere bedrijven in het gebouw van Dinalog.

Volgens de directeur van Dinalog, Wim Bens, is dit precies de bedoeling en is het mooi dat nu zo’n groot bedrijf deelneemt. Bens zegt in gesprek te zijn met nog twee andere kandidaten. “Ik verwacht dat we begin februari goed nieuws hebben en dat ook zij mee zullen doen in de Dinalog-campus.”

‘De opgedane kennis wordt toegepast in bedrijven bij klanten. Door de continue ontwikkeling en optimalisatie van logistieke processen hoopt Jan de Rijk extra groei te bereiken', zo meldt het transportbedrijf.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief