Onbeperkte uitstraling met naadloos behang

  Zakelijk

(advertorial) - Saaie witte of crêmekleurige muren die eindeloos lijken door te lopen. Alsof je in een oud-schoolgebouw of ziekenhuis loopt, in plaats van in een omgeving die je moet inspireren. Dat kan anders, weet Zekria Samad van De-Signmaker.


 

Voorbeelden genoeg inmiddels, van panden waar lange gangen of grote kantoor- of winkelruimtes zijn omgetoverd naar een sfeervolle en inspirerende ruimte. Samad ontwerpt samen met zijn klanten behang. Naadloos behang, dat vijf meter hoog kan zijn en zo lang als je wilt.

Dat behang is het geheim van de smid. "Je kunt elk ontwerp of patroon dat je hebt erop plaatsen en wij bevestigen het net als gewoon behang tegen de muur. Afhankelijk van de ondergrond kiezen we de juiste lijmsoort."

Op die manier verschiet een saaie ruimte in korte tijd letterlijk van kleur. “En voor panden waar vaak gewisseld wordt of waar je als bedrijf kortere tijd zit, kunnen we werken met textielframes.  Daar spannen we dan het ontwerp op en we bevestigen die frames tegen de muur.” Zo’n frame biedt meteen weer heel andere mogelijkheden. "Bijvoorbeeld een sterrenhemel waar je door led-lampjes erachter te plaatsen de sterren echt laat schijnen.”

Daarnaast is het een concept, waarbij klanten de mogelijkheden hebben voor afwisseling. "Een ander pluspunt is dat je het doek altijd kunt vervangen."  

Zowel het frame als het naadloos behang zijn moderne oplossingen voor inrichters van panden. “Vroeger werd wel gekozen voor stickers. Die zijn sowieso niet naadloos en vaak ook veel lastiger weer te verwijderen. Bovendien is het behang erg sterk en makkelijk afwasbaar. Er zijn zelfs klanten die het tegen de muur hebben in hun keuken. Wij demonstreren de klant dat het behang echt stootvast, krasvrij en makkelijk afwasbaar is."

De-Signmaker kan uit de voeten met ontwerpen van de klant, of gaat samen met een klant aan de slag voor een passend ontwerp. Daarnaast heeft het bedrijf ook oplossingen voor het aanpassen van glazen tussenwanden zoals die vaak in kantoor- of winkelpanden aanwezig zijn. "Daar kun je met verschillende folies in patronen werken, waardoor je op die manier een heel andere sfeer oproept."

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Kijk op de website van De-Signmaker of neem contact met ons op.

De-Signmaker BV
Franse Akker 35
4824 AL Breda
Tel:     +31 (0) 6-45104412
Mail:    info@de-signmaker.nl
Web:   www.de-signmaker.nl

Voor en na.
Een muur voor en na behandeling met naadloos behang.