De nieuwe winkel van De Jong DELI in Teteringen.
De nieuwe winkel van De Jong DELI in Teteringen.

De Jong DELI presenteert unieke combinatie brood, banket, restaurant en traiteur

  Zakelijk

(advertorial) - Nee, eigenlijk bestaat dit concept nergens anders, constateert eigenaar Dennis de Jong. Hij heeft het over De Jong DELI, de combinatie van brood en banket, restaurant en traiteur die hij samen met zijn vrouw Kim van Bokhoven sinds 1 september in Teteringen heeft geopend.


 

Wat bij De Jong DELI aan de  Adriaan Oomenstraat 1a in Teteringen te vinden is, kent zijn gelijke niet in de regio. Kim en Dennis de Jong bieden een geheel nieuwe combinatie v brood, banket, vlees, kaas, traiteur, lunch, high tea en delicatessen. “In Amsterdam heb je wat zaken die ongeveer dit doen, maar die zijn vaak lunchroom en bakker en hebben weer geen vlees en vleeswaren. Die serveren ook geen driegangenmenu, zoals wij dat wel doen”, weet Dennis de Jong.

“Maar uiteraard blijven we doen waar onze klanten ons van kennen”, voegt de bakker en eerdere winnaar van het lekkerste worstenbroodje van Brabant toe. “Het leveren van brood en banket dat we honderd procent zelf maken. Dat doen we al sinds 1900 op ambachtelijke wijze op basis van familierecepten. ”

?Kwaliteit staat voorop
De unieke formule is in het vernieuwde pand duidelijk te zien. De Jong DELI heeft een zelfbedienings- en bedieningsgedeelte, met een zeer breed assortiment hoogwaardige (streek)producten tegen een betaalbare prijs.

“Naast het bekende brood en banket van Bakkerij de Jong, kunnen onze klanten hier ook terecht voor vlees en vleeswaren, kant-en-klare maaltijden, kaas, huisgedraaid ijs, luxe bonbons, wijnen, olijfolie en allerlei andere delicatessen”, aldus Dennis de Jong. “We halen uit de regio wat kan, zoals kaas uit Made en vleesproducten van Keurslagerij Van Gils uit Oosterhout. Kwaliteit staat voorop, net als bij het brood en banket.”

'Kwaliteit staat voorop, net als bij het brood en banket'

Ruim restaurant
“Met de horeca-achtergrond van Kim en mijn ervaring in de bakkerswereld combineren we het beste van beiden.” Dat de nieuwe zaak meer is dan een winkel met een paar stoeltjes waar je nog wat kunt eten, blijkt uit de ruime inrichting van het restaurantgedeelte. “We hebben veertig plaatsen en nog een terras buiten waar je kunt eten.”

Ter plaatse genieten van al het lekkers kan gedurende de hele dag. “We zijn geopend tot 19.00 uur, dus voor een kop koffie met vers gebak, een ontbijtje of high tea, of een glas wijn of uitgebreide lunch, dat kan allemaal”, aldus De Jong. “Maar ook als je aan het eind van de werkdag nog een kant- en klare maaltijd wilt uitkiezen, kun je nog bij ons terecht.”  

De Jong DELI pick-up point in Breda
Het winkelgedeelte heeft - zoals dat tegenwoordig niet anders kan - een online variant. “Via de website kunnen klanten alle producten op die manier ook heel gemakkelijk online shoppen”, aldus De Jong. Die kunnen opgehaald worden bij een ‘pick-up balie’ in Teteringen of bij de vestiging van Bakkerij de Jong aan de Nieuwe Boschstraat 2. “Op die manier spelen we in op de wensen van de klanten, die kwaliteit willen en in korte tijd willen slagen.”

De Jong DELI
Adriaan Oomenstraat 1a
4847DH Teteringen
076-571 3226
teteringen@dejongdeli.nl