Wijnhuis Oktober.
Wijnhuis Oktober.

Wijnhuis Oktober: Een gedegen advies bij elke fles

  Zakelijk

(advertorial) - Voor de wijnliefhebber in Breda is Wijnhuis Oktober een vaste stop in de zoektocht naar een mooie fles wijn. Wie de winkel binnenstapt waant zich in een wijnparadijs, met een ongekend groot assortiment aan wijnen uit de hele wereld.


Zeker in de aanloop naar de feestdagen, is Wijnhuis Oktober een aanrader. “Denk aan wijn in een klassiek houten geschenkkistje of een mooie karaf, opener of ander accessoire”, vertelt Lennert Deliën. “Daarbij helpen we klanten niet alleen bij het uitzoeken van de juiste verpakking, maar uiteraard ook bij de keuze van de wijn. Bijvoorbeeld bij het uitzoeken van een geschikt relatiegeschenk nemen wij alle zorgen van de klant over, tot en met de verzending naar de relaties.”

De dienstverlening aan zakelijke klanten, staat in het verlengde van de gastvrijheid aan de klanten in de winkel, zo ervoer ook de Mystery Guest voor de Breda Pluim afgelopen jaar.  “Als ik de zaak doorloop, alles in me opneem en bedenk waar ik het beste kan gaan kijken schiet een verkoper me al snel aan. Als eerste wil hij weten waar ik de wijn bij ga drinken. ‘Wat voor eten heeft u? En heeft u een voorkeur qua land of regio? Hoe veel mag de fles kosten?’”

De benadering van klanten op deze manier is als vanzelfsprekend bij Wijnhuis Oktober, dat  sinds 1974 in Breda is gevestigd. “We leveren een groot assortiment wijnen uit alle delen van de wereld. Dat doen we aan particuliere liefhebbers, maar ook aan bedrijfsleven en  als groothandel naar de horeca met een gespecialiseerd assortiment schenkwijnen.”

De liefde voor de wijn gaat zelfs verder terug. “Als derde generatie uit een wijnkopersgeslacht hebben we als vanzelfsprekend de passie voor wijn”, vertelt Deliën. “Die passie die zoeken wij ook bij producenten en leveranciers voor de optimale samenstelling van ons assortiment.”

Vrijwel iedere fles verlaat de winkel voorzien van een gedegen advies, onderstreept de wijnkenner. “Met die  persoonlijke aandacht bieden we iedere klant de zekerheid van vele uren proefplezier thuis.”

Om klanten te laten kennismaken met de verschillende wijnen, zijn er geregeld  proeverijen in de winkel. “Maar uiteraard ontkurken we dagelijks flessen in ons proeflokaal zodat wijnliefhebbers de proef op de tong kunnen nemen. En mocht een wijn onverhoopt toch niet aan de wensen voldoen, dan kan deze altijd geruild worden.”

Wijnhuis Oktober
Bestellingen vanaf 12 flessen worden binnen Breda gratis thuisbezorgd.

Neem vrijblijvend contact op over relatiegeschenken
Wilhelminastraat 52 (hoek Baronielaan)
4818 SH Breda
Telefoon (076) 521 81 25

 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief