De vermiste Dylan Proosten uit Rijen.
De vermiste Dylan Proosten uit Rijen.

Bredase scholier Dylan nog steeds spoorloos

Politie

BREDA/RIJEN – De 19-jarige Dylan Proosten uit Rijen is na bijna een week nog steeds spoorloos. Proosten, scholier aan het Radius-college in Breda, verdween vorig weekend na een bedrijfsfeestje met de C1000.

Sindsdien wordt er op alle mogelijke manier naar de 19-jarige gezocht. Op internet zijn vrienden en bekenden actief om zijn vermissing bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. “Meest recente foto; Dylan op het personeelsfeest afgelopen zaterdag, voor zijn verdwijning. heb je hem ergens gezien? bel dan alsjeblieft met de politie op 0900-8844”, zo staat op Facebook te lezen.

Oproepjes op Facebook en twitter zorgden al voor veel aandacht in de media. Zo besteedde het Algemeen Dagblad al aandacht aan de vermissing. Ook in de regionale media, zoals BN DeStem en Omroep Brabant was veel aandacht voor Dylans verdwijning.

Eerder deze week maakte de politie bekend het actieve zoeken te stoppen. Maandag werd nog met behulp van de ME gespeurd naar sporen in de buurt van de plek waar hij het laatst werd gezien: de feestlocatie in Terheijden. Zijn portemonnee werd gevonden in de buurt van de Mark.

Zijn vrienden hebben inmiddels de speurtocht naar Dylan ook offline voortgezet. Zo hangen er in Breda, Tilburg en Rijen posters op lantaarnpalen en bushokjes.