Beeld uit archief.
Beeld uit archief. Guido van der Kroef

Politie zoekt getuigen poging overval tankstation

Politie

BREDA - De politie doet onderzoek naar een poging tot overval op een benzinestation in de Molenstraat. Twee donkergeklede mensen met bivakmutsen op hebben woensdagavond geprobeerd het benzinestation te overvallen. Ze stonden echter letterlijk voor een gesloten deur.

De automatische toegangsdeuren naar de shop van het benzinestation worden namelijk na een eerdere overval handmatig geopend en zaten dus woensdagavond op slot. Toen een medewerkster van het benzinestation de mannen voor de deur zag, waarschuwde ze de politie. De overvallers gingen er meteen vandoor en zijn helaas niet meer aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in en verricht onder andere een buurtonderzoek.

Ook is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u bijvoorbeeld de twee mensen voor de gesloten deur van het benzinestation zien staan, heeft u ze zien wegrennen, heeft u twee donkergeklede mensen gezien in combinatie met een voertuig? Of heeft u andere informatie over deze poging tot overval of de eerder op het benzinestation gepleegde overval? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan de tiplijn Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.