Push heeft zaterdag de eerste wedstrijd van Pinoké verloren. foto Guido van der Kroef
Push heeft zaterdag de eerste wedstrijd van Pinoké verloren. foto Guido van der Kroef

Maarten Hul nieuwe coach Push dames 1

Hockey

HEUSDENHOUT - Maarten Hul is de nieuwe trainer/coach van Push D1. Hij volgt Niels Thijssen op, die al aangaf te willen stoppen als trainer/coach.

Thijssen gaf aan zijn ambitie en ontwikkeling een nieuwe draai te willen geven. Omdat er snel een vervanger voor Thijssen kon worden gevonden, gaf de hockeyclub gehoor aan de wens van de oude coach. "Wij wensen Niels alle succes en danken hem voor zijn werk bij Push en bij dames 1 in het bijzonder", aldus het bestuur.

De nieuwe hoofdtrainer van Push dames1 is Maarten Hul. Maarten was afgelopen jaar 1 van de assistent trainers en is reeds vele jaren verbonden aan Push waar hij meerdere functies vervulde. Ook was Hul in het verleden trainer/coach bij Tilburg H1.

"Maarten staat in de hockeywereld bekend als een uistekende trainer", meldt Push. "Wij zijn blij dat we ook in Maarten iemand hebben gevonden die verder uitvoering kan geven aan de ambities van Push." De verwachting is dat op korte termijn de rest van het begeleidingteam bekend kan worden gemaakt.

De geruchten gaan dat Thijssen aan de slag kan bij Den Bosch. dat ontkent hij echter. "Nog niet. Dat zou leuk zijn, maar voorlopig zijn die geruchten nog geruchten", aldus Thijssen.