Afbeelding
B-Side Rats

NAC-supporters helpen Willem II handje stadion vol te krijgen

NAC

BREDA - De aloude rivaliteit tussen NAC en Willem II leeft weer volop. De Bredase fans hebben inmiddels hun slag geslagen in de aanloop naar de wedstrijd in Tilburg van vrijdag: een Facebookcampagne waarin Tilburgse fans uitgedaagd worden een kaartje te kopen. 

Het idee achter de campagne? Dan speelt Willem II ook eens voor een volle bak. "Want zelf lukt het ze niet", laat een NAC-fan weten. De grap is ook een grote knipoog naar het Bredase enthousiasme. NAC is dit seizoen op weg naar een recordaantal toeschouwers. Zelfs na de 0-8-nederlaag tegen Ajax was het afgelopen zondag tegen Excelsior weer uitverkocht, voor de zoveelste keer dit seizoen.

Dat betekent dat er meer dan 18-duizend toeschouwers in het Rat Verlegh Stadion zitten. De Bredase fans gunnen hun Tilburgse buren ook een dergelijke ervaring, blijkt uit de post op fansite B-Side Rats. 'Altijd anti-NAC, nog steeds geen volle bak' rijmen de fans. En in de post op Facebook 'Pssst... meisje.... kaartje kopen?' met een link naar de ticketsite van Willem II.