NAC vorig jaar tijdens het oefenduel met Excelsior (2-0 overwinning).
NAC vorig jaar tijdens het oefenduel met Excelsior (2-0 overwinning). Foto: Peter Visser

NAC trekt regio in voor reeks oefenduels, trainingskamp in Zeeland

Door: Olaf Knook NAC

BREDA - NAC trekt ook dit jaar weer de regio in tijdens de voorbereiding op het seizoen 2024/25. De club neemt het onder meer op tegen Madese Boys, v.v. Bavel en Unitas’30. Daarnaast houdt NAC van 22 tot en met 27 juli een trainingskamp in Zeeland, waarbij twee oefenwedstrijden worden afgewerkt. De traditionele openingswedstrijd tegen de Zundertse Selectie gaat dit jaar niet door.

Supporters van NAC kunnen hun agenda erbij pakken, want het programma voor de voorbereiding op het komende seizoen is bekend. NAC begint op zaterdag 6 juli met een wedstrijd tegen Madese Boys. Vanaf de zomer van 2025 zal NAC meer variatie in locaties in de regio aanbrengen. Daarom zal Sportpark De Schietberg voorlopig nog eenmaal het toneel zijn voor de oefenwedstrijd tegen Madese Boys 1.

Drie dagen later, op dinsdag 9 juli, gaat de club op bezoek bij v.v. Bavel op Sportpark De Roosberg. Vervolgens zal NAC ook te zien zijn in Etten-Leur, waar ze op zaterdag 13 juli tegen Unitas’30 zullen spelen op Sportpark De Lage Banken. Van 22 tot en met 27 juli houdt NAC een trainingskamp in Zeeland, waar twee oefenwedstrijden plaatsvinden.

Trainingskamp

Tijdens de voorbereiding zal NAC ook spelen tegen verschillende profclubs. De exacte tegenstanders worden later bekendgemaakt. Wel kan NAC alvast verklappen dat onder andere Sportpark De Gagelrijzen (RKSV Rood-Wit) en Sportpark Achter ’t Hof (v.v. Hoeven) de locaties zullen zijn.

Vanwege groot onderhoud aan de velden van v.v. Zundert kan de traditionele openingswedstrijd tegen de Zundertse Selectie dit jaar niet plaatsvinden. Het is volgens NAC wel de bedoeling om deze traditie volgend jaar weer in stand te houden. Daarnaast kun je de volgende data alvast in je agenda noteren voor een oefenduel: 17 juli, 20 juli, 26 juli, 30 juli en 3 augustus.

Volledig oefenprogramma
Zaterdag 6 juli: Madese Boys - NAC
Dinsdag 9 juli: v.v. Bavel - NAC
Zaterdag 13 juli: Unitas’30 - NAC
Woensdag 17 juli: n.n.b.
Zaterdag 20 juli: n.n.b.
Vrijdag 26 juli: n.n.b.
Dinsdag 30 juli: n.n.b.
Zaterdag 3 augustus: n.n.b.