Heren t-shirt It's lights out and away we go
Heren t-shirt It's lights out and away we go Foto: Evianne Wiegers

Bredase Maaike start kledingmerk speciaal voor Formule 1 fans

Algemeen

BREDA - De Bredase Maaike is groot fan van de Formule 1. Maar er is één ding waar ze minder enthousiast over is: De schreeuwerige shirts van de teams. Daarom startte ze haar eigen kledingmerk: Trackwalk. “Onze T-shirts zijn niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel en duurzaam. We zijn ervan overtuigd dat onze collectie  Formule 1-fans aanspreekt die op zoek zijn naar kleding die hun liefde voor de sport uitdrukt, zonder meteen een sponsorshirt te dragen”, legt Maaike uit. 


De autosport is Maaike Hiemstra met de paplepel ingegoten. Daarom zocht ze kleding waarmee ze haar passie voor Formule 1 op een subtiele en stijlvolle manier kon laten zien. Toen ontdekte ze dat dat niet lukte. De shirts van de teams zijn vaak felle kleuren. En dat niet alleen. Ook staat er vaak grote logo’s op. Daarom besloot Maaike om zelf een T-shirtlijn te ontwerpen.

Sindsdien beschouwt Maaike het als haar persoonlijke missie om de status quo van Formule 1 mode uit te dagen met de originele fanshirts van Trackwalk. “De designs voor de shirts volgen de laatste fashion trends en geven een moderne uitstraling aan de klassieke Formule 1-stijl. Met Trackwalk deel ik mijn passie voor Formule 1 met alle fans over de hele wereld”, aldus Maaike. De shirts zijn bovendien duurzaam en van hoge kwaliteit. “De shirts zijn hoogwaardig afgewerkt, geproduceerd in Europa en gemaakt van biologisch katoen en daarmee GOTS-gecertificeerd. De collectie biedt fans van de autosport de kans om hun passie te uiten met stijlvolle en comfortabele T-shirts, die zowel op het circuit als in het gewone straatbeeld niet misstaan.”

Echte Formule 1 fans zullen de teksten op de shirts van Trackwalk meteen herkennen. Zo is er in de collectie onder andere te lezen ‘Radiocheck’, ‘It’s lights out and away we go’, en ‘Simply Lovely’.  

T-shirtlijn
De collectie is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, voor mannen en voor vrouwen, en kan worden gekocht via de officiële website van Trackwalk.

T-shirt dames circuit Texas (COTA) USA