Afbeelding
Foto: NAC ladies

Een primeur: De eerste NAC Ladies kalender

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Begin vorig jaar ontstond spontaan het idee tussen een aantal vrouwelijke NAC sponsoren, ‘we kunnen elkaar versterken’. De NAC Ladies Club was snel een feit en als je als vrouw lid bent van de NAC Businessclub kun je aansluiten. En die animo is er zeker. Ondernemende vrouwen uit de regio weten elkaar te vinden in deze unieke businessclub. Eric Matijsen, commercieel directeur NAC, ontving de eerste NAC Ladies kalender bij Het Scheephuys in Breda. 

“Zover we weten hebben we de primeur! Er bestaat geen andere Ladies Club in het betaald voetbal in Nederland”, aldus Matijsen. “Daar zijn we natuurlijk trots op, ook op de steeds groter wordende groep vrouwelijke sponsoren. En dan is er nu zelfs een kalender, gemaakt op unieke locaties in het Rat Verlegh Stadion.”

Suzanne Kranse: “Deze aftrap van de tweede seizoenshelft krijgt een speciaal tintje om hier de eerste NAC Ladies-kalender uit te reiken. Met de opbrengsten ondersteunen wij als NAC Ladies het project Game of Your Life waar Rocky Hehakaija ambassadeur van is. Dit project is erop gericht om de mentale gezondheid en welzijn van jonge meisjes (13-18 jaar) te verbeteren. Een mooi doel waar wij volledig achter staan. Binnen de club gaat het verder ook vooral om gezelligheid en elkaar te versterken. Zo is de kalender ook tot stand gekomen, het stijlvolle en kenmerkende ontwerp is van de hand van Myrthe Koppelaar. Ook zij is aangesloten bij de NAC Ladies. Op de kalender zie je de Parel, de spelerstunnel, maar ook de wasmachines van Ben van Bilzen en de KNVB-beker! “Ja, ik mocht met dé beker op de foto!” lacht Thea Kremers. “Hoe mooi is dat! Deze club versterkt elkaar en heeft wat mij betreft veel potentie!”


“De kalender is voor €19,12 te bestellen. En let op! Het is een verjaardagskalender dus hij kan heel lang mee!” vult Nini Bodegraven aan. “Want of we volgend jaar weer aan zo’n project beginnen, weet ik nog niet. Nu eerst deze kalender in de spotlight zetten en daarmee ook gelijk het goede doel steunen. En dan gaan we vooral samen met de NAC Ladies een mooi seizoen tegemoet met de nodige activiteiten op de kalender!”