Reggae, Jazz en Folk

Column

Ja, ik heb 't overleefd zoals u ziet! Jullie ook allemaal mag ik hopen. Ik ben weer gewoon Marion. Henk-Jannie is naar huis!

Tis ook maar beter zo; on- c.q. slecht herkenbaar is maar leuk voor een paar dagen :).

Moet nog wel een beetje wennen aan 't normale leven, maar daar krijgen we ook wel de kans voor want 't weekend is vrij rustig.
Was fijn om weer 4 dagen lang de klanken van de Twee Pinten, Wim Kersten (één van de twee Pinten als ik 't goed heb), onze Joep, de Deurzakkers en André van Duin aan te moeten horen (en hoe heet die van de Sanseveria, mijn favoriete nummer), maar des te héérlijker is 't weer om dit weekend weer naar iets hééél anders te gaan luisteren.

Bijvoorbeeld vrijdag naar Reggae in Mezz! Tosh meets Marley!! Fully Fullwood & the Fully Fullwood Band brengen een avond vol met klassiekers van Peter Tosh en Ome Bob Himself!! Moet ik toch ineens aan die andere Carnavalshit denken: "Mag ik hier roken. Het begint om half 10, entree is 18,50.

Of als je meer van de Jazzzz bent; mooi concert in de Paradox in Tilburg van het Rein de Graaff Trio met als speciale gasten Benjamin Herman en Sonny Fortune (uit de Miles Davis-kliek!). Begint om 9 uur, kaartjes zijn 10,-, maar ik zou wel effe reserveren: www.paradoxtilburg.nl.

Zondag 1 maart ook een zeer gevarieerd aanbod:
- Oude Stijl Jazz - sessie in café De Zandloper (3 uur)
- Jazz & Swing van Bosco in Oncle Jean (4 uur)
- Nederlandstalige folk-pareltjes van Benkhof in 't Mezzcafé (half 5)
- Keltische Punk-Rock van The Mahones in 't Bierreclamemuseum ( 5 uur)

Allemaal gratis toegankelijk en allemaal hartstikke leuk! Dus maak uw keuze, of rij een rondje!

Als je de de klassiekers van 10CC graag een keer live wil horen is 't misschien een goed plan om maandagavond naar 't Chassé te gaan;
ze beginnen om 8 uur en de kaartjes liggen tussen de 15 en 30 euri. Tis natuurlijk niet de originele bezetting, maar who knows hoe goed 't is ???
Zouden ze The Anonymous Alcoholic ook spelen??? (dan ga ik ook!).

Rustig aan weer opstarten en tot volgende week!
Groetjes,
Marion

(Er heeft zich overigens nog helemaal NIEMAND gemeld die een kaartje voor Racoon over had. Dat kan toch nie waar zijn?)