Allstars & Hot Burrito's

Column

Iedereen de Paas-ontbijtjes, Paas-brunches (erg populair), overleefd.

Ikke nie helemáál; daar ergens tussen 't hoofd en de schouders zit 't niet goed, en ik zal 't er maar helemáál niet over hebben wat voor gelúid er uitkomt!
Hopelijk blijft 't hierbij en gaat 't vanaf nu of morgen beter, want anders mis ik The Awesome Allstars Orchestra in Mezz, de Blues-Burrito's in de Beyerd, èn, 't zal toch nie waar zijn hè. Ben ik zo meteen zelf nog ziek als Racoon speelt! NEE! Dat gaat niét gebeuren! I will Survive!

De fans kunnen vanavond naar Mezz voor 't optreden van Roosbeef; begint om half 9, entree is 9 euri.

Vrijdag 17 april dus, zoals reeds aangekondigd: The New Awesome Allstars Orchestra in Mezz, met een tribute aan Ray Charles!
Nieuwe superformatie met groot Breda-gehalte! Koop een kaartje (slechts 10 euro) en ga genieten van o.a. Chris Strik, Ferry Smans, Daan Bogers, Stephan Lems, maar ook o.a. met Aram Kersbergen op de bas en zangeres Esther Hart!
De zaal gaat open om half 9 en het concert begint om 9 uur! Op tijd zijn dus!

Zaterdag 18 april

Groot feest in Tilburg vandaag ivm het 200-jarig bestaan!! Van alles te beleven; google maar effe op internet!

Je kunt ook naar Oosterhout; daar spelen 's-avonds twee Bredase bands in Oud Brabant: "Kaal" (met Cyril Havermans) èn de come-back van "Bentje",
't bandje van Margo v.d. Brugge, met nu ook Ferry v.d. Brûle in de gelederen op de saxen!

Oók een hele goeie optie is natuurlijk om gewoon lekker naar de Beyerd te komen waar SR&BB een concert heeft georganiseerd van Ed & The Hot Burrito's;
fijne no-nonsense-Texas-Blues vanaf 10 uur! Gaat goed komen!

Zondag 19 april
Een ludieke kunst-veiling in 't Hijgend Hert. Er worden 50 kunstwerken voor een schappelijke prijs geveild van 20 Bredase kunstenaars. Vanaf 1 uur kun je gaan "kijken", de veiling begint om 4 uur! Van sculpturen tot schilderijen tot zeefdrukken en weetikveelwatnogmeer.

Vanaf half 5 rustige singer-songwriter live-muziek in 't Mezz-café van Vera en Elias Mezlev. 's avonds speelt dus Racoon - voor wie het nog niet had meegekregen - in de zaal, maar dat is dus uitverkocht!

Ook vanaf half 5 op optreden in d'n Heiligen Antoniuz van Kuifje met weer 's andere Kornuiten; behalve Steve en Roel doen o.a. ook Theo Swolfs en Sylvana (ja, die speelt dus in d'r oude café) mee! Back in business??

En dan nog een hele leuke act in 't Biermuseum: Mark Gilligan samen met Danny Guinan! De kenners weten genoeg! Ierse Folk op z'n best! Aanvang 5 uur.

De ZydeGoNutzies doen ook weer mee deze week; ze spelen in De Klomp in Etten-Leur (5 uur).

Nou hiermee komen we 't weekend wel door toch??

En dan kunnen we woensdag naar Toots & The Maytals in Mezz (half 9, 18,50), en van donderdag 23 t/m 26 april is daar het leuke Belgische-Bandjes-Festival genaamd "Ik zie U graag!". Kijk effe op de Mezz-site voor de exacte info!

Oók heel goed: Eric Vloeimans en Harmen Fraanje in 't Verkadehuis in Roosendaal donderdag 23 april!! Entree is 10,-. Aanvang 21.00 uur.

Ik ben vast nog iets vergeten, maar toch hou ik 't hier effe bij!
De rest zoekt u zelf maar lekker uit!

Groetjes,
Marion