Afbeelding
Foto: The Arrows - Martin Hols

David Guetta komt naar Bavel: ‘Dit wordt een waanzinnige show’

Door: Hanneke Marcelis Cultuur

BREDA / BAVEL - Niemand minder dan de wereldberoemde dj & producer David Guetta komt naar Dream Village aan de Lage Aard in Bavel. Met meer dan 71 miljoen maandelijkse luisteraars op alleen Spotify en hits als Titanium & I’m Good (Blue) is het een droom voor menig festivalbezoeker om David Guetta live mee te maken, en die kan 10 september dus werkelijkheid worden.

De Franse dj heeft in totaal ruim 40 miljoen singles verkocht, is in 2020 & 2021 verkozen tot beste dj van de wereld én is in de Nederlandse top 40 sinds 2021 de meest succesvolle artiest aller tijden op puntenaantal! “We zijn enorm blij dat we, als enige organisatie in de Benelux, David Guetta op ons festival mogen verwelkomen, het belooft een waanzinnige show te worden!”, aldus de organisatie van Dream Village.  

Naast David Guetta heeft het evenement een brede programmering verdeeld over meerdere area’s. Zo zal op de hardere stijlen editie op zaterdag 9 september o.a. Sefa, Rebelion, Rooler & Frequencerz te zien zijn terwijl op zondag 10 september het festival aftrapt met popartiesten als Antoon, Maan & Snelle. Later die dag betreden namen als David Guetta, Afrojack en Lucas & Steve het podium.

In het tweede weekend van september zullen zo’n 35.000 festivalgangers afreizen naar de Lage Aard in Bavel om het festival bij te wonen. De kaartverkoop voor Dream Village zal vrijdag 31 maart van start gaan via www.dreamvillage.nl