Het pand van Chocolaterie Boulanger aan de Korte Brugstraat. Een week voor de opening werd er nog hard gewerkt
Het pand van Chocolaterie Boulanger aan de Korte Brugstraat. Een week voor de opening werd er nog hard gewerkt Foto: Ties de Bakker

Chocolaterie Boulanger heropent na 3 jaar haar deuren in Breda

Door: Hanneke Marcelis Economie

BREDA - Na 3 jaar van afwezigheid keert de bonbon-boutique Chocolaterie Boulanger terug naar het hart van Breda. Vandaag opent Chocolaterie Boulanger opnieuw haar deuren in Breda, dit keer in de Korte Brugstraat, recht tegenover Noten & Noten. “Deze heropening belooft een zoete verwenning te worden voor alle liefhebbers van ambachtelijke chocolade”, laat de Chocolaterie weten.

Chocolaterie Boulanger keert vandaag terug naar Breda. Naar drie jaar afwezigheid wordt een winkel geopend in de Korte Brugstraat.

Chocolaterie Boulanger heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1969, toen de heer en mevrouw Bakker hun passie voor chocolade omzetten in een bloeiend bedrijf aan de Bredaseweg in Roosendaal. Wat begon in hun keuken groeide uit tot een geliefde chocolatier met een uitgebreid assortiment aan verse roombonbons, luxe pralines en seizoensgebonden chocoladespecialiteiten. De bonbonwerkplaats van het echtpaar Bakker is zelfs oorspronkelijk gestart in Breda aan de Mastbosstraat, wat deze chocolade verbindt met de stad Breda.

De heropening van Chocolaterie Boulanger in Breda markeert een bijzonder moment voor liefhebbers van hoogwaardige chocolade. Chocolaterie Boulanger nodigt alle Bredanaars en chocoladeliefhebbers uit om vandaag de heropening te vieren in de Korte Brugstraat.