Logo bredavandaag.nl

Ontdek de leukste woonwinkels van Breda

  Advertorial

(advertorial) - Wist je dat Breda de perfecte stad is om te woonwinkelen? Met een divers aanbod aan woonwinkels is er voor iedereen wel iets te vinden. Lees verder om te ontdekken waar je in Breda de leukste woonwinkels vindt!


Je denkt misschien al snel aan de woonboulevard als je aan woonwinkelen in Breda denkt. De grootste trekpleister van de woonboulevard is de Ikea, maar daarnaast vind je er nog zo’n 50 andere winkels. Op de woonboulevard vind je vooral de grotere interieurzaken en ketens. Maar wist je dat je ook heel goed kunt interieur shoppen in de binnenstad? Neem eens een kijkje op Woonblog.eu voor een artikel met mooie foto’s van de 6 leukste woonwinkels van Breda.

Woonwinkels in de binnenstad van Breda
In de binnenstad van Breda heerst een hele andere sfeer dan op de woonboulevard: de woonwinkels zijn kleinschaliger en hebben een aparter en meer uniek aanbod. En woonwinkelen in de binnenstad is stiekem ook wel heel gezellig! Geniet van het mooie uitzicht over de singel en de gezellige cafeetjes en restaurants terwijl je opzoek bent naar wooninspiratie.

Exclusieve winkels
In het centrum zitten tussen de grote modewinkels een paar leuke en vernieuwende conceptstores verstopt. In de conceptstores vind je vooral woonaccessoires en moois voor aan de muur. Zoals bijvoorbeeld bij De Nieuwe Winkel in de Tolbrugstraat.

Loop je een stukje verder richting het Ginneken dan kom je in de wijk Zandberg ook een heleboel leuke woonwinkels tegen. Aan de Wilhelminastraat vind je bijvoorbeeld RAW Next en Puur Woondesign, een paar luxe en exclusieve winkels speciaal voor de liefhebber van een modern interieur. Loop je een stukje verder over de Ginnekenweg dan ontdek je al snel leuke winkeltjes met mooie en bijzondere woonaccessoires zoals Casa Maria en Stilleven.

Nieuwe en opgeknapte meubels
Voor meubels met karakter ben je in Breda eveneens op de juiste plaats. Er zijn diverse winkels die oude meubels een tweede leven geven. Zo hoef je zelf de rommelmarkt niet af te struinen naar dat ene bijzondere item voor in je interieur. Ze hebben het zelfs al voor je schoongemaakt en opgeknapt. Is dat nou helemaal jouw ding? Neem eens een kijkje bij Meubelatelier Koningstraat 5.

In Princenhage zijn tevens een aantal leuke interieurwinkels te vinden die je niet gemist mag hebben, je vindt hier bijvoorbeeld de winkel New Vermont. Kortom: woonwinkels genoeg in het mooie Breda. Voor iedere smaak en ieder budget is er iets te vinden.

Woonwinkels Breda


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief