Logo bredavandaag.nl
Maas-Jacobs

Nieuwbouw op BredaWoont: Haag5, Tuinen van Genta, de Majoor en BredaVooruit

  Advertorial

(advertorial) - Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Breda of directe omgeving. Op BredaWoont vind je een overzicht van de recente projecten en kun je zoeken in aanbod van ontwikkelaars.


Een van de projecten waarbij binnenkort officieel gestart gaat worden met de bouw is Haag5. Maas-Jacobs bouwt daar aan de Haagweg in fase 1 21 grondgebonden woningen. De bouw start officieel op 6 juli. Voor fase 2 is een appartementencomplex voorzien. Hiervoor kan inmiddels ingeschreven worden.

Iets verder in de toekomst: de Tuinen van Genta. Het is de nieuwe naam voor het nieuwbouwproject aan de Teteringsedijk, in het gebied tussen de Doornboslaan, bedrijventerrein Goesseelstraat en het spoor. Gemeente en grondeigenaar Over-IJssel 1882 Investment, ontwikkelaar Synchroon en bouwbedrijf ERA Contour hebben een overeenkomst gesloten over onderzoek naar de haalbaarheid om woningen te ontwikkelen. Het is een project om te volgen, al staat de bouw waarschijnlijk niet voor 2019 gepland. 

In Etten-Leur is afgelopen zaterdag een startsein gegeven voor de verkoop van het plan De Majoor. Dat bevat in totaal acht woningen, waaronder vier twee-onder-een-kapwoningen. De woningen variëren in prijs tussen €365.000 v.o.n  voor de tweekappers en vanaf €409.000 v.o.n. voor de vier vrijstaand geschakelde huizen.

In Breda is begonnen met de verkoop van blok C van project BredaVooruit aan de Stationslaan. Op letterlijk een steenworpafstand van het station komt daar een complex met acht appartementen die qua grootte variëren tussen de ca. 143 en 256 vierkante meter en die tevens  beschikken over grote buitenruimten. Ze hebben allemaal een royale living met woonkeuken en drie of meer slaapkamers. Op het complex komen twee penthouses met onder andere twee dakterrassen, waarvan één meer dan 100 vierkante meter, een lichte living met een fantastisch uitzicht én aparte woonkeuken.

Meer nieuwbouw nieuws uit Breda of directe omgeving? Volg BredaWoont op Facebook of zoek via de website in het uitgebreide aanbod van regionale nieuwbouwprojecten.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief