Besparen op jouw autokosten? Private lease actie bij Auto Indumij! | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Auto Indumij

Besparen op jouw autokosten? Private lease actie bij Auto Indumij!

  Advertorial

(Advertorial) - Besparen op jouw autokosten? Dan is het momenteel wel erg goed zakendoen bij Auto Indumij. Zo private lease je al een nieuwe Clio TCe 100 Bi-Fuel in luxe Zen uitvoering vanaf 269 euro per maand. Dat is all-in. Wegenbelasting, verzekering, onderhoud en afschrijving zijn samengebracht in het superscherpe maandtarief van 269 euro. Het enige wat je nog zelf moet betalen is het tanken, maar ook dat is dankzij de Bi-Fuel uitvoering erg voordelig. 


Een liter LPG kost gemiddeld 0,81 cent en een liter euro95 1,71 euro. Per getankte liter brandstof bespaar je al bijna een euro! Door de gecombineerde brandstoftank en LPG tank kun je daarnaast genieten van een actieradius van tot wel 1.000km. De LPG tank is af-fabriek ingebouwd en daardoor verlies je geen kofferbakruimte. 

TCe 100 turbomotor

De TCe 100 turbomotor is ontwikkeld voor het rijden op LPG. Speciale aanpassingen hebben ervoor gezorgd dat de sterke turbomotor uitstekend overweg kan met LPG. Sterker nog, op LPG is het koppel van de auto hoger dan tijdens het rijden op ‘normale’ benzine! 

Luxe Zen uitvoering met airco

Kies je voor de Clio Bi-Fuel vanaf 269 euro per maand? Dan krijg je het Zen uitrustingsniveau cadeau! Standaard Pure Vision LED koplampen en LED achterlichten, airconditioning en ondersteuning voor Apple Carplay en Android Auto. De Clio TCe 100 Bi-Fuel Zen heeft het allemaal standaard aan boord.

Hoge inruilprijs

Wanneer je beslist om voor private lease te gaan en je wilt je huidige auto inruilen, dan ben je bij Auto Indumij aan het juiste adres. “Wij zijn altijd op zoek naar goed onderhouden auto’s en bieden je een hoge inruilprijs. Meteen op jouw rekening gestort!”

Bekijk de Clio Bi-Fuel private actie op www.ikwileenclio.nl